[FOTO] „7 zile – 7 arte” continuă astăzi cu spectacolul „Dragoste și cultură – Erotopoetica”, de la Eminescu, la Baudelaire

212

În cadrul manifestării „7 zile – 7 arte”, astăzi de la ora 17.00, în   sala de expoziții „Horațiu Vornica”  va avea loc lansarea cărții „Iernile de altădată” de Mihai Vintilă.

Moderatori: Adrian Stepan, critic literar și Titus Crisciu, scriitor.

„Dragoste și cultură – Erotopoetica”, de la Eminescu, la Baudelaire

De la ora 19.00, în  sala de spectacole  a Casei de Cultură va avea loc un moment special, sub forma unui  spectacol de teatru, muzică, poezie și imagine „Dragoste și cultură – Erotopoetica”, de la Eminescu, la Baudelaire cu regizorul Toma Enache, de la Teatrul de Artă București,care cuprinde muzică  de la Maria Tănase, la Edith Piaf . Spectacolul se dorește a fi o întâlnire emoționantă cu gândurile și trăirile unor mari poeți, pe acorduri muzicale ale unor piese celebre, interpretate de Jezebel.

Pe scenă urcă Toma Enache, Jezebel, Oana Dragnea (muza), Puiu Pascu (pian) și Lucian Maxim. Marian Apostol, directorul Casei de  Cultură și inițiatorul manifestării, ne-a informat că astăzi biletele sunt reduse cu 50 la sută.

Manifestarea „7 zile – 7 arte” continuă miercuri, 17 mai 2017, de la ora 11.00, când  pe scena Casei De Cultură va avea loc spectacolul de magie și iluzionism „Magia copiilor”, cu magicianul Lorenzo Cristian.

Radio România Reşiţa este partener media al manifestării „7 zile – 7 arte”!

Anca Bica Bălălău