RADIO ROMÂNIA REŞIŢA este un post foarte ascultat în oraşul Băile Herculane, nu doar la terasele în aer liber din staţiune, ci şi în autoturisme! Şoferii de pe Valea Cernei ascultători ai postului nostru de radio au fost surprinşi de surprizele plăcute care i-au aşteptat astăzi la aniversarea celor 20 DE ANI DE RADIO ROMÂNIA REŞIŢA şi pe care le-au primit conducătorii auto participanţi la trafic!
Stickerele şi odorizantele auto s-au bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor postului nostru de radio din oraşul de pe Valea Cernei, conducătorii auto dorind ca ei înşişi să lipească abţibildul pe luneta din spate a maşinii! Dealtfel, majoritatea celor întâlniţi la volan în diferitele zone ale oraşului aveau radioul chiar pe frecvenţa RADIO ROMÂNIA REŞIŢA, dovadă că sunt ascultătorii noştri fideli!
„Este radioul nostru pe care îl ascultăm în fiecare zi… tot ce este din judeţul Caraş-Severin ne interesează! Să o ţină tot aşa şi să meargă în continuare!”, ne-a declarat unul dintre şoferi, iar alt conducător auto ne-a spus :„Ascult foarte mult, mai ales muzica populară… În fiecare zi când sunt cu taxi ascult RADIO REŞIŢA!”…  „Toate emisiunile sunt frumoase la RADIO REŞIŢA… la vârsta noastră ascultăm mai mult muzică populară… În fiecare zi ascult… chiar şi acum… uitaţi!”… Şi, într-adevăr, se aude RADIO ROMÂNIA REŞIŢA!… Urările au venit de la fiecare ascultător întâlnit : „Ascultăm RADIO ROMÂNIA REŞIŢA şi chiar avem prieteni care lucrează la RADIO ROMÂNIA REŞIŢA, e un post de calitate şi tocmai ce am aflat că aniversează 20 de ani de activitate şi de aceea îi urăm un sincer LA MULŢI ANI!,  cu emisiuni bune, frumoase şi muzică de cea mai bună calitate! LA MULŢI ANI RADIO ROMÂNIA REŞIŢA!”.
 
Paul-Sever SMADU