Autorul crimei de lângă Spitalul Judeţean din Târgu Jiu a fost prins

[UPDATE] Un bărbat de 46 de ani este autorul crimei de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Suspectul locuia pe aceeaşi stradă cu victima care în dimineaţa duminicii de Florii a fost găsită fără suflare şi într-o baltă de sânge, în părculeţul de lângă Spitalul Judeţean din localitate. Poliţiştii au stabilit că suspectul şi victima, în vârstă de 48 de ani, locuiau pe aceeaşi stradă din municipiu. Au băut împreună de Sfântul Gheorghe şi s-au luat la ceartă după miezul nopţii. Victima a fost lovită cu pumnul, iar în cădere s-a lovit cu ceafa de bordură. Impactul a fost fatal. Suspectul a fost arestat aseară pentru 30 de zile. (gds.ro)

Duminică, 24 aprilie ora 10.00:

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit mort duminică dimineaţa, în parcul din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Victima era plină de sânge.

El a fost observat de un trecător care a sunat la 112. Un echipaj de la Ambulanţă a sosit la faţa locului,dar nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal. Anchetatorii au descoperit urme de sânge şi în faţa unui magazin aflat în apropiere.

foto: adevarul.ro

4 COMENTARII

  1. Si totusi, – si adevarul.ro este un site de stiri. De ce o stire locala, din Oltenia, trebuie postata intr-un site ce nu are treaba cu aceasta zona, tocmai din Banat? Voi stiti ca in momentul in care treci de la Bucova spre Sarmisegetusa – Portile de Fier al Transilvaniei mai exact, nu mai sunteti receptionati? Macar scoateti promo copiat de la Digi 24 in care ,,voi nu umblati dupa senzational si news alaert si bla bla bla” Exact asta ati facut aici: ati luat o stire cu un mort si poc cu ea la voi pe site. Macar sa fi venit cu ceva nou, cu o banda audio, o poza ceva, dar voi nimic – doar ati copiat ce spune adevarul.ro si gata. Din pacate, nu este un caz izolat, asa faceti mereu de la un timp. De aia nu-mi pot eu curata cartofii, de grija unui fapt oarecum de can-can din Oltenia? De ce nu prezentati lucruri si fapte din Banat? Din Caras, din Banatul Montan. Nici in Timis sa nu va prea bagati. Acolo este Radio Timisoara, lasat-i sa-si faca ei treaba. Chiar nu aveti ce face? Bultinul de stiri, in general, este jalnic: sarac, slab calitativ si compus din chestii banale locale. Dupa care cautati scaparea cu stiri nationale sau internationale? Sunt f curioasa daca va aparea acest gand al meu, dar il voi copia si-l voi posta in presa scrisa de la voi. Ca slava Domnului, astea chiar isi fac treaba.
    Maya Lucia Sorescu

    • Buna seara!

      Stimată doamnă,

      Apreciem faptul ca cititi site-ul Radio Resița și presupun că lecturati cu atenție toate materialele despre evenimentele culturale si sportive, despre personalitatile care au marcat istoria, arta sau cultura.In ceea ce priveste calitatea subiectelor sunt sigură ca dvs le selectați in funcție de preferinte.Nu sunteti obligată sa cititi ceea ce nu va face placere. In legatură cu taxa radio pe care dvs o platiti si noi vă mulțumim pentru asta, este dupa cum stiti taxa “radio”. Site-ul este o doar o aliniere a noastră la era numită “ON-LINE”
      Cu respect

  2. Sigur, Tg. Jiu e în sfera de interese a postului local Radio Reșița. Nu știu ce ma făceam fără știrea voastră, postacilor!

    • Da,Tg. Jiu este in sfera de interese. Site-ul radioresita.ro poate fi accesat din toate colţurile lumii, deci si de utilizatorii de internet din Tg Jiu.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles