18 liberali se bat pentru oraşele din Caraş-Severin

PNL

Partidul Național Liberal, filiala Caraș-Severin şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor. Este vorba doar de o listă provizorie.

La Caransebeş, Bocşa şi la Anina vor candida pentru un nou mandat actualii primari Ion Marcel Vela, Eugen Cismănenaţu şi Gheorghe Românu. Moldova Noua va avea în 2016 ca şi candidat de primar din partea PNL pe Adrian Torma. În celelalte oraşe a fost declanşată o cursă internă în rândul candidaţilor la fotoliul de primar, spune copreşedintele PNL, Valeria Schelean. „PNL consideră că în stabilirea candidaţilor de primar cel mai important factor este voinţa cetăţenilor. De aceea, în perioada următoare se vor demara sondaje de opinie, în prima etapă în localităţile urbane din Caraş-Severin”.

La Reşiţa sondajele vor testa notorietatea următorilor potenţiali candidaţi: Viorel Başag, Jaro Marşalic, Gheorghe Năsturel, Ioan Popa şi Daniel Surdu. În Oţelu Roşu se va cere opinia cetăţenilor privind posibilii candidaţi: Magda Lungu şi Adrian Pădurean, iar pentru Oraviţa, potenţialii candidaţi sunt: Ion Goga şi Ion Miloş. În Băile Herculane, competiţia internă este mult mai dură. Se va decide între mai mulţi posibili candidaţi liberali: Sebastian Cornian, Petrişor Golopenţa, Ion Mirică, Mariana Molnar şi Gheorghe Orza.

(Sebastian Dragomir)

 

De același autor

Related Articles