[AUDIO- FOTO] Aquacaraş şi Hidroconstrucţia sfidează reşiţenii

Lucrările de pe strada Făgăraşului din Reşiţa par să nu se mai termine.

SC Hidroconstrucţia, cea care a contractat lucrarea de la SC Aquacaraş SA lucrează de aproximativ un an să îngroape nici 500 de metri de conductă de apă. După ce locatarii blocurilor s-au trezit toamna trecută că rămân cu trotuarele sparte, se continuă spargerile şi în această primăvară. Ritmul este unul lent, persoanele care circulă în zonă merg pe carosabil, locatarii blocurilor trec peste punţi înguste. Acolo unde nu sunt date la o parte. Hidroconstrucţia şi implicit Aquacarş continuă să sfideze locuitorii Reşiţei. Ascultaţi ce au declarat câţiva oameni care au ciculat pe str. Făgăraşului:

Am luat legătura şi cu managerul proiectului european de apă şi canalizare în Caraş-Severin, ing. Dan Petrescu de la Aquacaraş. Acesta a declarat că este ocupat şi ne va suna când termină:

De sunat nu ne-a mai sunat, dar aşteptăm punctul de vedere al SC Aquacarş. Probleme sunt şi la sensul giratoriu de la fosta uzină Renk, pe strada strada care duce la Piaţa de Vechituri, dar şi în alte zone din oraş. Şi aceste probleme nu sunt numai în Reşiţa. Toate oraşele judeţului se confruntă cu spărturile în carosabil şi pe trotuare.

 

Cele mai citite

Related Articles