[UPDATE] Un moment de rătăcire: Tânărul care a băut regretă ceea ce a făcut

Miercuri, 17 februarie

Tânărul care a consumat băuturi alcoolice ne-a vizitat astăzi la redacţie. El regretă foarte mult ceea ce a făcut. Nu ar trebui să fie judecat prea aspru de către prieteni şi cunoscuţi. Intr-un moment de rătăcire i se poate întâmpla oricui. Tânărul a spus că sunt şase fraţi şi că familia o duce greu cu banii. El îşi doreşte să-şi găsească un loc de muncă. Poate se găseşte cineva să-i acorde o mână de ajutor.

Ascultaţi ce a spus tânărul:

Marţi, 16 februarie

Atunci când consumi prea mult alcool confunzi patul cu o grămadă de nisip. Asta i s-a întâmplat unui tânăr care a băut peste limita suportabilităţii şi a bunului simţ în noaptea de luni spre marţi. Culmea, prietenul lui Bachus nici nu a mai ştiut pe cine a avut tovarăş de beţie şi nici în ce loc a început cheful. Cert este că a ajuns până la o grămadă de nisip pusă în locul unde întoarce autobuzul 4, în cartierul reşiţean Moroasa.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, Poliţie şi Jandarmii. După ce a fost legitimat, a fost invitat să fie dus la spital, dar a refuzat categoric. În aceste condiţii, ambulanţierii l-au pus să semneze că refuză.

Despre tânăr am aflat că a fost la Casa de Copii de pe Aleea Trei Ape din Reşiţa, iar la împlinirea vârstei de 18 ani a fost trimis la mama sa, la Ciudanoviţa. Tânărul îşi continuă studiile la Colegiul Tehnic sau cel puţin aşa a susţinut.

Ascultaţi discuţia dintre tânăr, ambulanţieri şi poliţist:

(Daniel Babun)

4 COMENTARII

  1. Anonymous sunt curios ce ai face tu in situatia lui sa nu ai pe nimeni un loc al tau.Capu face capu trage bautura nu ii pentru toata lumea.Tragic ii ca se mediatizeaza asa ceva nu ce a facut el ca nu a deranjat pe nimeni ca a dormit pe nisip.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles