În urmă cu o săptămână fostul antrenor de fotbal, Nicolae Georgevici şi-a văzut moartea cu ochii. Acesta a ajuns inconştient la Clinica de Arşi din Timişoara,din cadrul Spitalului Judeţean, în urma unei explozii care s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, ca urmare a manevrării necorespunzătoare a aragazului. Acum, fostul sportiv, în varstă de 72 de ani se simte mai bine şi ne-a povestit În exclusivitate ce s-a întâmplat în acea zi fatidică de 12 ianuarie.

Nicolae-Georgevghghgh

Nicolae Georgevici:“La ora actuală mă simt mai bine. Îmi amintesc că am vrut să fac două ouă şi când am încercat să aprind aragazul, a ieşit flacără. Nu am simţit miros de gaz, nu am simţit nimic, dar am fost inspirat că m-am aplecat, că damful care a venit spre mine m-a ocolit. Nu am ştiut nimic până la spital, nu am ştiut că am mers cu elicopterul. Acum mă doare puţin mâna dreaptă. Le mulţumesc suporterilor care sunt lângă mine, să mă aştepte că o să vin sănătos acasă!”

Vă reamintim că fostul antrenor de fotbal, Nicolae Georgevici a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. I-au fost afectate şi căile respiratorii. În acest moment pericolul a dispărut  dar medicii au hotărât ca acesta să rămână în spital încă zece zile pentru că starea de sănătate a pacienţiilor cu astfel de arsuri, se poate schimba de la o zi la alta, ne-a declarat medicul Giorgiana Prelipceanu.

IMG_0221-315x420

Iniţial Georgevici nu a dorit sa fie transportat la spital, a refuzat internarea. Pentru a evita să se întâmple o tragedie ca şi în cazul Colectiv, medicii l-au convins însa ca este nevoie de investigaţii amanunţite şi ca trebuie transporatat la o unitate medicala specializată.

Nicolae Georgevici a fost fundaşul central al echipei de fotbal CSM Reşiţa care a promovat în divizia A, în anul 1972. El a mai jucat în primul eşalon şi pentru Jiul Petroşani. Ulterior, Nicolae Georgevici a fost antrenor la grupele de copii şi juniori la clubul din Valea Domanului. În anul 2014, fostul fotbalist a suferit un accident vascular cerebral.

 

Daiana Roşca