Se repartizează locuinţe ANL. Numărul este mic în comparaţie cu solicitările

Primăria Municipiului Lugoj va repartiza în perioada următoare mai multe locuinţe ANL, însă numărul acestora este foarte mic în comparaţie cu solicitările existente.

Din cele 602 cereri depuse până în prezent, doar 27 au intrat pe lista din care se vor alege viitorii locatari. În prezent sunt disponibile numai şapte apartamente, patru în cele două blocuri de pe Panait Cerna şi trei în blocul de pe strada Caransebeşului. Reprezentanţii primăriei precizează că cele şapte apartamente vor fi repartizate în perioada următoare, după ce vor fi definitivate anchetele necesare. Punctajele obţinute de cei care au fost analizaţi până în prezent sunt apropiate, multe dintre cereri fiind chiar la egalitate. Sunt şase solicitanţi care au adunat 53 de puncte, patru au câte 52, cinci dosare sunt cu 51 de puncte, şase cu 50 şi alte şase cu 49 de puncte.

Pentru a putea stabili cine va locui în cele şapte apartamente libere, municipalitatea  îi invită pe cei 27 de solicitanţi de locuinţe ANL analizaţi până în prezent, să se prezinte cât mai curând la sediul instituţiei pentru reverificarea şi actualizarea dosarelor. (Ion Moldovan)

De același autor

Related Articles