Poliţişti de la Investigaţii Criminale împreună cu cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Timiş au descins la sediul firmei “Îngerii Galbeni”, potrivit pressalert.ro. Firma a devenit celebră pentru scandalurile provocate în parcările din Timişoara prin ridicarea maşinilor şi solicitarea unor despăgubiri enorme proprietarilor pentru a le fi restituite vehiculele şi acasa la patronul firmei.
Vă reamintim că anul trecut, la sfârşitul lunii noiembrie, Răzvan Nedelcu, patronul de la “Îngerii galbeni”, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat că a dat cu maşina peste mai multe persoane când încerca să scape de mulţimea furioasă adunată în parcarea de pe strada Miresei, unde un şofer a refuzat să coboare din maşina blocată de cei de la “Îngerii Galbeni”.
Percheziţiile din această dimineaţă se fac într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în care au fost conexate cele 16 plângeri penale pentru şantaj şi distrugere depse de-a lungul timpului de şoferi. Nedelcu, soţia sa şi alţi angajaţi ai firmei vor fi duşi la audieri.

Foto: opiniatimisoarei.ro