Polițiștii taie aripile „Îngerilor Galbeni”. Percheziții de amploare la firma de tractări auto

Poliţişti de la Investigaţii Criminale împreună cu cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Timiş au descins la sediul firmei “Îngerii Galbeni”, potrivit pressalert.ro. Firma a devenit celebră pentru scandalurile provocate în parcările din Timişoara prin ridicarea maşinilor şi solicitarea unor despăgubiri enorme proprietarilor pentru a le fi restituite vehiculele şi acasa la patronul firmei.
Vă reamintim că anul trecut, la sfârşitul lunii noiembrie, Răzvan Nedelcu, patronul de la “Îngerii galbeni”, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat că a dat cu maşina peste mai multe persoane când încerca să scape de mulţimea furioasă adunată în parcarea de pe strada Miresei, unde un şofer a refuzat să coboare din maşina blocată de cei de la “Îngerii Galbeni”.
Percheziţiile din această dimineaţă se fac într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în care au fost conexate cele 16 plângeri penale pentru şantaj şi distrugere depse de-a lungul timpului de şoferi. Nedelcu, soţia sa şi alţi angajaţi ai firmei vor fi duşi la audieri.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Cele mai citite

Related Articles