Atacatorul din Paris avea interdicţie în România. A locuit o vreme la Timişoara

Tunisianul împuşcat mortal în nordul Parisului în timp ce încerca să intre înarmat într-un comisariat de poliţie a solicitat azil în România, dar a fost refuzat. Bărbatul a stat o perioadă într-un centru de refugiaţi din Timişoara. Ulterior, a fost expulzat şi i s-a interzis să revină pe teritoriul ţării noastre în următorii 5 ani. Decizia de repatriere în ţara de origine, respectiv Tunisia, a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Tarik Belgacem a depus în 2011, o cerere de azil în România. În urma interviului şi a unei analize de risc, cererea acestuia a fost respinsă. Interzicerea ar fi expirat în luna iunie 2016.

Bărbatul împuşcat mortal la Paris în faţa unui comisariat de poliţie în timp ce încerca să pătrundă în imobil a fost recunoscut chiar de membrii anturajului său.  Acesta era înarmat cu un cuţit de măcelărie şi strigând ‘Allah Akbar!’.

Implicat în 2013 într-un caz de furt la Sainte-Maxime, i s-au prelevat amprentele şi bărbatul le-a spus jandarmilor că numele lui este Sallah Ali. El a mai declarat că nu are domiciliu fix şi că este născut în 1995, la Casablanca, în Maroc.

Cele mai citite

Related Articles