150 de locuri de muncă în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caras-Severin  anunta persoanele interesate ca, prin intermediul Retelei EURES , sunt oferite in Spania un numar de 150 de locuri de munca in agricultura, la recoltarea si ambalarea fructelor . Muncitorii vor lucra in camp la culesul fructelor si curatarea pomilor, iar in fabrica, la aranjarea fructelor in lazi si caserole.
Sunt oferite 100 de locuri de munca pentru munca in camp si pentru ambalat in depozit si 50 de locuri de munca doar pentru munca in camp, din care: 1 sofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D si atestat), 2 soferi de camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (categoria C + E si atestat) și 2 tractoristi.
Nu se solicita cunoasterea vreunei limbi straine, iar salariul oferit este de  6,25 euro brut/oră pentru lucrul in camp si 5,96 euro brut/ora pentru lucrul in fabrica.

Transportul dus-intors in Spania se plateste de catre muncitori. Pentru locuinta (utilitati) si alte cheltuieli se reține 10% din salariu in primul an si 5% din salariu in al doilea an. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Familiile vor locui in camere separate. Se primeste set complet de lenjerie de pat si echipament de protectie individual (in cazul pierderii acestuia, se plateste). Contractul de munca se semneaza in Spania (dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala-obtinere NIE).
Durata contractului este aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie.
Persoanele cu domiciliul în județul Caras-Severin, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caras-Severin, care poate fi contactat la sediul AJOFM Caras-Severin din Resita, str. Traian Lalescu nr 17 sau la telefon 0255/212160, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: cererea tip (se completeaza la sediul Agentiei), copie act identitate, CV, adeverinta medicala „Apt pentru munca”.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.

Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza o selectie, data si locatia acesteia urmand a se comunica la o data ulterioara.

De același autor

Related Articles