Victorie de moral… Arcada Galați – Banatul Caransebeș 2-3

Banatul Caransebes in Divizia A1

Reprezentanta județului Caraș-Severin la volei masculin, Banatul Caransebeș a spart gheața la Galați după două etape în care a pierdut în cinci seturi. Tot în 5 acte s-a jucat sâmbătă, 25 octombrie, meciul la Galați în care băieții antrenorului Pavel Craia au avut o altă atitudine și s-au impus cu scorul de 3-2. Dacă primul set a fost obținut de gazde într-un timp relativ scurt în setul al 2- lea caransebeșenii au revenit în joc și nu au renunțat câştigând setul cu 31 la 29. Printr-o apărare bună cu finalizarea paselor distribuite bine atacanților de coordonatorul Laurențiu Vânătoru, Banatul s-a impus și în al 3-lea set. Setul 4 a început în favoarea gugulanilor însă gazdele s-au bătut pentru fiecare punct. Pe finalul setului jucătorul Dan Borota a fost schimbat, inspirat spune profesorul Pavel Craia, cu Emil Lung care a ambiționat, prin preluări bune, blocaje reușite și atacuri fructificare, echipa cărășeană să-și dorească victoria din ce în ce mai mult, astfel că setul 5 a fost câștigat la diferență mare de caransebeșeni: 15- 9.

Victoria în deplasare a voleibaliștilor îl face pe conducătorul lotului Pavel Craia să afirme că pentru prima dată băieții au avut atitudine pe teren, iar coordonatorul Vânătoru a făcut cel mai bun meci al său de până acum, printr-o distribuție a paselor foarte eficientă.

Săptămâna viitoare caransebeșenii vor juca tot în deplasare. De această dată vor da piept cu Volei Municipal Zalău, ocupanta locului doi în clasament după ce au învins sâmbătă,, pe teren propriu, pe SCMU Craiova cu 3-2.

În ierarhia Diviziei A1 de volei masculin, Babatul Caransebeş ocupă poziţia a 8-a cu 4 puncte.

(Cornelia Vlaicu)

Cele mai citite

Related Articles