Trei medalii pentru cluburile reşiţene la CN de atletism

 

Alexandru Ghinea

Duminică, 20 iulie, ora 18

Caransebeşanca Liliana Danci, legitimată la CSM Reşiţa a obţinut a doua medalie a sa la actuala ediţie a Campionatului Naţional de atletism pentru seniori de la Piteşti. Eleva antrenorului Criatian Dragomir a intrat în posesia argintului. Liliana Danci a devenit vicecampioană naţională după ce trecut linia de sosire în 16 min 55 sec 45 sut.

Duminică, 20 iulie, ora 8

Atletul Alexandru Ghinea (foto) de la CS Universitatea Reşiţa a cucerit aseară titlul naţional în proba de 3000 de metri obstacole. Ghinea a terminat cursa 8 min 47 sec 51 sut.

Sâmbătă, 19 iulie-ora 12:00

În proba de 10.000 de metri de la Campionatele Naâionale de atletism ale seniorilor şi tineretului de la Piteşti, astăzi caransebeşanca Liliana Danci, legitimată la CSM Reşiţa a cucerit medalia de bronz cu timpul de 34 min 56 sec 19 sut.

Miercuri, 16 iulie

Trei atleţi legitimaţi la cluburi reşiţene vor participa la sfârşitul acestei săptămâni la Campionatele Naţionale în aer liber ale seniorilor şi tineretului ce se vor desfăşura la Piteşti.

De la CSM Reşiţa va concura Liliana Danci din Caransebeş, în două probe. La 10000 de metri, sâmbătă de la ora 9:05 şi la 5000 de metri duminică de la ora 17.

De la CS Universitatea Reşiţa vor lua startul în proba de 3000 de metri obstacole Alexandru Ghinea şi Ionuţ Betej. Probele vor avea loc sâmbătă de la ora 20:05

Ionuţ Betej va fi pe linia de start şi la 5000 de metri plat, în concursul ce se desfăşoară duminică de la ora 17:20.

Campionatele Naţionale de atletism pentru seniori şi tineret reprezintă şi criteriu de selecţie pentru constituirea echipelor României care vor concura la cea de-a 73-a ediţia a Campionatului Balcanic ce se va desfăşura tot la Piteşti, în perioada 26-27 iulie pe Stadionul „Nicolae Dobrin”.

Foto arhivă

(Daniel Babun)

 

Cele mai citite

Related Articles