Horoscop 13 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 13 iunie :

Luna Plină nu poate să predispună decât la agitaţie. Riscul de accidente şi scandaluri este în creştere. Nu uitaţi că omul îşi stăpâneşte propriul destin. Dacă gândiţi pozitiv şi cunoasteţi predispoziţiile astrale, puteţi să evitaţi efectele negative ale oricarei conjuncturi şi să întoarceţi totul în favoarea dumneavoastră.

GEMENI–Astăzi nu pariaţi pe aparenţe şi fiţi pregătiţi să întoarceţi spatele unor planuri care nu vă ies aşa cum vă aşteptaţi. La capitolul financiar stati bine iar în dragoste aveti şi mai mult noroc, cei dragi vă respectă şi vă iubesc necondiţionat.

RAC – Perseverenţa şi atenţia vă vor fi răsplătite cu noi atribuţii si termene limită ce daca e vineri . Nici o problemă, sunteti energici si mai hotărâţi ca niciodată să le duceţi la capăt şi până luni o sa le demonstrataţi celor din jur că nimic nu este imposibil.

LEU – Azi se pare că nu veţi gusta glumele celor din jur şi veţi fi priviţi ca nişte oameni fără simţul umorului. Dar asta sa fie cea mai mica problema. La capitolul sanatate apare un disconfort, o senzaţie de rău peste care veţi trece până la urmă.

FECIOARĂ–Astăzi poate vi se oferă o pozitie mai bună la locul de muncă şi nu trebuie să fiţi rezervaţi în cereri. Puteţi să accepaţi cu graţie ofertă, dar nu plecaţi capul aveţi si drepturi nu doar obligaţii.

 BALANŢĂ- Este foarte posibil să constataţi că o înţelegere pe care aţi obţinut-o cu mari eforturi se va bloca şi asta vă poate afecta. Veţi avea nevoie de multă răbdare ca să nu faceţi mai mult rău şi să regretaţi mai târziu.

SCORPION – Ţineţi cont că azi nu e o zi bună pentru a insista în crearea noilor relaţii sau ataşamente. Nu reuşiţi să vă stăpâniţi emoţiile şi veţi proiecta o imagine greşită în ochii celor din jur. O imaginea a omului slab ce poate fi uşor manipulat şi asta nu e în avantajul vostru.

SĂGETĂTOR– Dacă veţi încerca să înnotaţi împotriva curentului, riscaţi să pierdeţi teren în faţa echipei în care aveţi déjà un statut. În loc să vă reprimaţi emotiile, mai bine le priviti în faţă si analizaţi sursa lor şi cu siguranţă totul va fi bine.`

CAPRICORN- Pentru că nimic din ce se întâmplă azi nu vă va face plăcere, veţi fi tentaţi să respingeţi orice problemă care nu vă priveşte, motivând că le aveţi pe ale voastre destule pe cap. Poate ar fi bine să ştiţi că există şi un preţ pentru această atitudine şi unii vă vor taxa fără să stea prea mult pe ganduri.

VĂRSĂTOR –Pentru voi se va ivi o oportunitate de a câstiga bani, mulţi bani. O pauză pare a fi imposibilă acum, dar şansa de a avea succes depinde mult de cât de determinaţi sunteţi când este vorba de munca voastră. La capitolul sănătate staţi bine iar dragostea parca e mai dulce ca la început.

PEŞTI– Nu prea este momentul prielnic să vă lăsaţi cuprinşi de amintirile care nu intereferează cu sarcinile care vă presează. Aveti tendinta de a recurge la soluţii vechi pentru probleme noi şi nu e cea mai înteleaptă opţiune.

BERBEC – Convenţiile de orice natură vor fi în centrul atenţiei astăzi. Veti actiona împotriva tradiţiilor şi asta va stârni o serie de nemulţumiri. Presiunea la care sunteti supuşi vă face vulnerabili si predispuşi la greseli.

TAUR –-Treceti printr-o criză emotională care vă face să vă îndoiti de justeţea deciziilor luate şi aveţi şi insomnii. Mai mult decât atât Va confruntaţi cu respingerea şi criticile celor din jur. Cea mai potrivită atitudine ar fi vă arăt eu vouă.

 

Cele mai citite

Related Articles