Horoscop 2 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 2 iunie:

Cuadratura Lunii cu Venus duce la scăderea simţului practic, dar creşte compasiunea şi sensibilitatea. Este o zi în care visele romantice au şanse să se transforme în realitate. Această configuraţie astrală nu este favorabilă deciziilor importante sau acţiunilor pe muchie de cuţit mai ales în plan sentimental.

GEMENI –Este posibil să trageţi concluzia că după ce aţi încercat să aplanaţi un conflict şi nu aţi reușit, acum este momentul să staţi departe de disputele altora. La capitolul sanatate nu stati prea bine asa ca o vizita la doctor nu ar strica.

RAC –Noutăţile care vi se aduc la cunoştinţă de unii pretinşi prieteni ca fiind foarte valoroase, se dovedesc perimate si total nefolositoare. Aveţi încă de învățat din greșelile trecute, iar acum încercaţi să îndreptaţi lucrurile care au mers destul de anevois.

LEU – Cei născuţi in această zodie vor deveni oratorii de drept ai zodiacului, impresionându-si audienţa cu modul exemplar de exprimare. Azi vă veţi afla la locul potrivit, in momentul cel mai prielnic pentru a întâlni persoane care vă pot sprijini professional.

FECIOARĂ – Astăzi veţi fi cu picioarele pe pământ si simtiti nevoia să rămâneti multă vreme asa. Sunteti mai precauţi în acţiuni si ar fi bine să nu forţati nimic, urmaţi-vă propriul ritm, până la urmă veti ajunge la rezultatul dorit.

BALANŢĂ – Chiar dacă duceti o luptă colosală cu comoditatea care vă incearcă, mentineti-vă agenda actualizată. Veţi avea de câstigat pe termen lung dacă sunteti mai atenti cu la strategiile altora

SCORPION – Nu aveti incotro si trebuie să faceti niste concesii celor cu care convieţuiti, dacă doriti ca toată lumea să fie multumită. Nici cu prietenii nu vă prea mai intelegeti, aşa că ar fi mai bine să stati de-o parte.

SĂGETATOR- Cu toate că nu aveti niciun motiv să fiti ingrijoraţi, nu vă puteti stăpâni starea de neliniste. In cazul in care vă incăpăţânaţi in continuare să-i contraziceti pe toti cei cu care intrati in contact, veti fi pus intr-o situatie dificilă să vă pierdeti ultimii protectori.

CAPRICORN –Sunteţi categorici in ceea ce priveste organizarea, fie că este vorba de amici, fie că este vorba de familie. Din dorinta de a părea cât mai siguri pe ceea ce sustineti, vă dovediţi extrem de inflexibili si provocaţi o serie de nemulţumiri.

VĂRSĂTOR – Sunteţi agitati si tot căutati adrenalina oriunde, numai in locurile în care vă aflaţi nu. De obicei, actiunile sunt cele care vorbesc despre voi, asa că mai bine lăsaţi puterea de convingere prin cuvinte şi faceţi si mai multe activitati.

PEŞTI– Astăzi veţi fi mai maleabili ca de obicei și acceptaţi cu ușurință orice propuneri pe plan profesional. Familia are ceva reproșuri de făcut, dar nu le daţi atenție, ci veţi fi foarte hotărâti să faceţi ce aveţi în plan.

BERBEC –Dacă veţi încerca din rasputeri să schimbai părerile cuiva, veţi întâmpina cu siguranţă o mare rezistentă. Dacă persoana e mai tânără, trebuie să intelegeti că va invata numai din experientă. Orice i-ati spune, e ca si cum ati vorbi cu pereţii.

TAUR– Veţi fi foarte surprinşi că sunteţi acuzati de egoism de cei din jur pentru că nu aţi vrut să vă subjugaţi lor în totalitate. Nu ar trebui să vă faceţi mustrări de conștiință, mai ales dacă știţi că acele persoane nu merită.

Cele mai citite

Related Articles