Horoscop 2 mai 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 2 mai:

Sextilul Luna-Uranus crează condiţii excelente pentru luarea deciziilor şi pentru comunicare. Sunt favorizate şi călătoriile scurte, mai ales cele în interesul familiei. Dacă aveţi de studiat, veţi constata că randamentul este mult mai bun decat în alte zile.

TAUR- Nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplacută în cămin. Pastraţi-vă calmul si dedicaţi-vă unor activităţi de rutină.
N-ar strica să fiţi mai tandru cu partenerul de viaţă.

GEMENI – Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să va limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Seara, un prieten vă propune o afacere. Nu luaţi nicio decizie astăzi!

RAC- În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante. Nu vă manifestaţi nervozitatea!

LEU– Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viaţa este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraăţi peste program astăzi când alţii încă petrec.

FECIOARĂ – S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente.

BALANŢĂ- Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie.Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase.

SCORPION– În cursul dimineţii sunteţi anunţat că aţi moştenit o sumă mare de bani. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiţi pentru o călatorie, împreună cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să amanaţi întâlnirile de afaceri.

SĂGETATOR– Începeti ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Pastraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.

CAPRICORN –Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

VĂRSĂTOR– Talentul creativ este la cote ridicate şi va poate ajuta să rezolvaţi problemele profesionale într-un mod original. Relaţiile sentimentale sunt în general bune, dar aveţi tendinţa de a-i face reproşuri nejustificate persoanei iubite.

PEŞTI– În prima parte a zilei, este posibil să aveţi mici dificultăţi în cămin. Cu o vorbă bună sau un mic cadou, puteţi dezamorsa o situaţie tensionată.O vizita la prieteni, în cursul serii, readuce armonia şi buna dispoziţie în relaţiile parteneriale.

BERBEC – Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă.  Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate. Pe plan sentimental, totul este în regula.

 

 

 

 

Cele mai citite

Related Articles