Horoscop 17 aprilie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 17 aprilie:

Opoziţia Mercur-Marte poate să favorizeze abundenţa ideilor. De altfel, se simte un plus de dinamism pe plan fizic şi psihic în aproape toate domeniile. Aveţi grijă că acest plus de energie să nu debordeze şi să se ajungă în cealaltă extremă, generând certuri sau scene de gelozie.

Berbec – În prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi vă dedicaţi unor munci fizice susţinute. Vă sfătuim să nu vă supraapreciaţi capacitatea de efort, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate. În cursul serii s-ar putea să primiţi musafiri de departe.

Taur Zi bună pentru semnarea actelor oficiale. Astăzi secretul succesului este iniţiativa. Acţionati cu hotărâre!Relaţiile parteneriale sunt favorizate şi puteţi rezolva probleme ale familiei.

Gemeni – Parcurgeti o perioada favorabilă pe plan sentimental şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.După-amiază este posibil să survină schimbări în programul vostru, ca urmare a unei invitaţii pe care o primiţi în ultimul moment de la o rudă îndepartată.

Rac – Perseverenţa vă ajută să rezolvaţi problemele de la locul de muncă. Veţi vedea că a meritat să vă zbateţi: rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Cu calm totul se rezolvă mai uşor.

Leu – Şansa este de partea voastră şi aveţi succes în tot ce faceţi. Este o zi favorabilă afacerilor şi investiţiilor pentru cămin. Vă sfătuim totuşi să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă şi ale celorlalţi membri ai familiei.

Fecioară – Aveţi ocazia să puneţi în practică proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor. În prima parte a zilei renunţaţi la o călătorie în interesul familiei din motive financiare. După-amiază sunteţi invitat la o rudă apropiată pentru aniversarea unui eveniment important de familie.

Balanţă – Zi favorabilă afacerilor. Cu acest prilej, puteti obţine uşor câştiguri financiare neaşteptate. Sunteţi foarte încrezător şi aveţi tendinţa să vă asumaţi riscuri cam mari, o doză de prudenţă nu strică.

Scorpion – În prima parte a zilei sunteţi hotărât să vă ocupaţi de anumite probleme pe care le-aţi tot amânat. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, dar şi cheltuieli pentru sărbători. Cu greu reuşiţi să vă respectaţi programul.

Săgetător – O rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. Dupăamiază staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordaţi mai multă atenţie copiilor!

Capricorn – Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în domeniul afacerilor. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune.

Vărsător – Zi bună pentru afaceri. Dimineaţa sunteţi foarte optimist şi aveţi convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Vă bucură şi faptul că relaţiile cu persoana iubită merg mai bine. Dar vă sfătuim să vă păstraţi realismul şi să evitaţi speculaţiile.

Peşti – Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece curând! Vă recomandăm să vă pastraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. 

Cele mai citite

Related Articles