Campionatele Mondiale de atletism de la Moscova: campionii zilei a treia

Proba feminină de 100 m, de la Campionatele Mondiale de atletism de la Moscova, a revenit ieri jamaicancei Shelly-Ann Fraser-Pryce cu cea mai bună performanţă mondială a anului – 10’71/100.

Christine OhuoroguLa 400 m, noua campioană a lumii, este britanica Christine Ohuorogu (foto) fiind desemnată învingătoare la fotografie, cu acelaşi timp cu marea favorită, acum medaliată cu argint, Amantle Montsho (Botwsana).

Cu surpriză s-a încheiat proba masculină de săritura cu prăjina, unde medalia de aur a fost obţinută de germanul Raphael Holzdeppe, cu 5,89 cm.

Neo-zeelandeza Valerie Adams a obţinut medalia de aur la aruncarea greutăţii, cu un rezultat de 20,88 m şi toate aruncările reuşite (5 din 6) de peste 20 m.

Polonezul Pawel Fajdek la aruncarea ciocanului, cu performanţa de 81,97 m, cel mai bun rezultat mondial în 2013, din prima tentativă, a cucerit aurul probei.

Marţi, Campionatele mondiale de la Moscova vor ajunge la jumătate, cu ziua a 4-a, în care avem şi prima finală cu participare românească, Ancuţa Bobocel, la 3.000 m obstacole, în reuniunea de după-amiază, în timp ce dimineaţă săritorul în înălţime Mihai Donisan va încerca să se califice în finala probei, programată joi seara.

Cele mai citite

Related Articles