[AUDIO-FOTO] “Devoratorul de cărţi” din Banat, trăieşte în Reşiţa. A citit peste 5.000 de volume și nu se oprește aici!

Fiecare dintre noi are câte o pasiune, ceva ce ne place să facem fără a fi obligați, care ne ocupă timpul și care ne relaxează în diferite moduri. Unora le place să se plimbe, altora să danseze, alții ascultă muzică sau compun, iar alţii citesc sau chiar devorează cărţile pe care le au în bibliotecă; şi-atunci când se adună prea multe dau şi la alţii. Aşa a procedat şi familia Dana şi Gheorghe Goiţi din Reşiţa, care şi-au împărţit cunoştinţele cu cititorii, donând câteva zeci de volume, de o valoare inestimabilă Bibliotecii municipale, după ce le-au citit.

Aflaţi aici povestea cititului şi felul cum i-a marcat pe cititorii ei, trezindu-le sentimentul carităţii şi bucuria de a împărtăşii cu semenii:

Ultima carte achiziţionată este volumul “Dumnezeu nu e mort – Interceptări. Note informative” de Cristian Tudor Popescu.

Întreaga poveste a “devoratorului de cărţi” o puteţi afla sâmbătă, 29 octombrie în emisiunea “Oameni şi Locuri”, doar aici pe 105.6 FM, de la 15:15, dar şi joi, 3 noiembrie de la 21:15! Păstraţi frecvenţa!

Cele mai citite

Related Articles