[AUDIO] Etapă fără puncte pentru Voinţa Lupac

Voinţa Lupac n-a luat puncte în cea de-a 7-a etapă a Ligii a III-a de fotbal. După patru victorii consecutive, cărăşenii au cedat cu 1-2 pe terenul formaţiei Viitorul Şimian. Voinţa a deschis scorul în minutul 10 prin Jinga, dar gazdele au întors rezultatul spre final, graţie dublei reuşite de Velici (min. 70, 81). Deşi punctele au rămas la Şimian, jocul Voinţei l-a mulţumit în mare măsură pe antrenorul Lucian Dobre.

“Din punctul de vedere al dominării, cred că am controlat partida până în jur de minutul 70.  A fost 1-0 pentru noi, am condus, dar se pare că în minutul 70 ne-am pierdut din organizare și nu am putut să fim acea echipă matură care ne dorim să fim. Nu am ştiut să manageriem în favoarea noastră finalul. Din punctul de vedere al jocului sunt mulțumit, în mare, dar mai avem mult de muncă și sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Pot să spun că rezultatul nu este unul corect, după părerea mea – dar ăsta este fotbalul. Totuşi, ultimele două jocuri ale noastre mi-au plăcut, mi-a plăcut exprimarea fotbaliştilor în teren”, a declarat tehnicianul Lucian Dobre.

După eşecul de la Şimian, Voinţa Lupac coboară o poziţie în clasamentul seriei a 7-a. Cărăşenii sunt acum pe locul patru, cu 13 puncte adunate din 7 jocuri. În etapa următoare, pe 15 octombrie, Voinţa are meci greu pe teren propriu: la Lupac vine liderul CSM Deva.

Cele mai citite

Related Articles