[AUDIO] CSM Reşiţa, victorie muncită la Ineu

În Liga a III-a de fotbal, CSM Reşiţa şi-a consolidat poziţia fruntaşă în seria a 8-a, după victoria la limită, 1-0, obţinută pe terenul formaţiei ACB Ineu. Rossonerii au dominat, dar n-au avut o misiune uşoară în faţa unei echipe ambiţioase, aflate în creştere de formă. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Robert Petre în minutul 65. O victorie muncită, a recunoscut la final antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi:

“A fost o primă repriză albă în care am avut câteva situații bune de a marca, dar din păcate nu am reuşit. Aşa, per ansamblu, chiar dacă a fost 0-0, a fost o repriză consistentă din partea noastră. Nu vreau să caut scuze, dar terenul nu ne-a avantajat deloc. Suntem o echipă care construim jocul și, din păcate, nu ne-a ajutat deloc, dar una peste alta, am terminat bine. Victorie muncită, ne așteptam să fie aşa, pentru că știam că întâlnim un adversar bine organizat pe faza defensivă, speculativ pe tranziție. Ne-au creat anumită probleme, dar cred, una peste alta, că este o victorie meritată. În acest moment suntem pe locul întâi. Indiferent de obiectivul care ne era trasat, noi – antrenori și jucători – ne dorim să învingem în fiecare partidă. Nu avem un obiectiv clar pentru promovare, dar respectăm meseria și ne propunem să câştigăm toate meciurile.”

CSM Reşiţa: Zimmermann, Szijj, Ardei, Rimovecz, Fota, Velcotă, Breşneni, Petre, Drăghiceanu, Negru, Avramovici. Rezerve: Mereu, Erhard, Curescu, Popescu, Veca, Chera, Domil, Aboubacar, Bărboianu. Antrenor Călin Cheregi


După cinci etape, CSM Reşiţa e lider cu maximum de puncte, 15. Pentru rossoneri urmează alte două jocuri grele. Miercuri, de la ora 16.30, elevii lui Cheregi vor înfrunta acasă prim-divizionara CS Mioveni, în playoff-ul Cupei României – iar peste alte trei zile vine în Valea Domanului formaţia Pobeda Dudeştii Vechi, surpriza seriei a 8-a. Formaţia timişeană se află acum pe locul doi, cu un bilanţ de patru victorii şi o singură înfrângere.

foto: Miruna Maria Mihancea

Cele mai citite

Related Articles