[AUDIO] CSM Reşiţa a învins şi Gilortul. Scor de neprezentare în Valea Domanului

Echipa de fotbal CSM Reşiţa continuă seria succeselor din actualul sezon. În etapa cu numărul 17, a doua din sezonul de primăvară, rossonerii reşiţeni au învins pe teren propriu formaţia Gilortul Târgu Cărbuneşti, una dintre codaşele seriei a 7-a. Pe arena din Valea Domanului, liderul a obţinut o victorie normală, la o diferenţă clară: 3-0. Vali Lazăr şi Mediop au înscris în minutele 17, respectiv 29, iar Vasluian a închis tabela după pauză, în minutul 53. Trei puncte importante, a apreciat la final antrenorul Dan Alexa, care s-a arătat însă doar parţial mulţumit de prestaţia echipei.

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Ardei, Manolache, Munteanu, Cioinac, Vasluian, Jorza, Drăghiceanu, Mediop, Lazăr. Rezerve : Zimmermann – Dudea, Fota, Sima, Breșneni, Cristea, Negru, Aboubakar.

16 victorii şi un singur egal are CSM Reşiţa în actualul sezon. Lider autoritar în seria a 7-a, formaţia reşiţeană are ca obiectiv declarat promovarea în Liga a II-a. În etapa următoare, ultima din sezonul regulat, elevii lui Dan Alexa vor evolua în deplasare pe terenul ocupantei locului trei, Pandurii Tg. Jiu.

Celelalte două formaţii cărăşene din Liga a III-a au disputat vineri meciurile din runda a 17-a. Progresul Ezeriş a continuat seria neagră cu un nou eşec usturător, 0-8, pe teren propriu, cu CSM Deva. În schimb, Voinţa Lupac s-a întors cu trei puncte de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2. Elevii lui Boşco Vişatovici s-au impus cu 3-0, prin golurile reusite de Săndescu, Popa şi Cristodulo. În runda a 18-a, Voinţa Lupac şi Progresul Ezeriş se vor afla faţă în faţă, pe stadionul comunal din Lupac. Jocurile acestei etape vor avea loc pe 26 martie, de la ora 15.00.

foto: facebook CSM Resita

Cele mai citite

Related Articles