[FOTO-AUDIO] Pasiune fără vârstă! Veteranii s-au întrecut la Wolfsberg Ski Cup 2022

Iarna bănăţeană i-a răsfăţat pe iubitorii sporturilor albe, cel puţin în ultimele zile. Zăpada a fost bună, iar vremea din weekend a fost perfectă pentru schiat. O conjunctură de care au profitat şi veteranii participanţi la Wolfsberg Sky Cup. Aflată anul acesta la cea de-a 6-a ediţie, tradiţionala competiţie de la Gărâna a programat întreceri pe mai multe grupe de vârstă, atât la masculin, cât şi la feminin. O competiţie reuşită, a apreciat Dorin Voina, inspector al Direcţiei Judeţene pentru Sport Caraş-Severin.

“Ca în fiecare iarnă, s-a desfăşurat Cupa Wolfsberg la schi, o competiţie mult-aşteptată la care au participat circa 30 de schiori. Vremea a fost foarte frumoasă, la băieţi s-a concurat pe patru categorii de vârstă, şi anume, 60+, 50+, 40+ şi 30+, iar la fete, pe grupele 40+ şi 50+. O competiţie reuşită, la finele căreia laureaţii au fost premiaţi cu diplome, cupe, medalii şi tricouri. Concursul a avut loc la Gărâna şi a fost organizat de Adina Schuster, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport Caraş-Severin”, a precizat inspectorul Dorin Voina.

La categoria feminină  50+  a câştigat Cristina Neagu, urmată de Adina Schuster, Cristina Kiseev şi Corina Nichita, iar în întrecerea veteranelor de peste 40 de ani, s-a impus Irina Neagoe, locurile următoare fiind ocupate, în ordine, de Roxana Laszlo, Camelia Doroftei, Oana Gălan şi Nadia Câmpan. La masculin, categoria 60+ a fost câştigată de Marius Creţeanu, urmat de Simion Dan, Andrei Hossu şi Dan Neagu. Grupa 50+ l-a avut în frunte pe Mihai Kinter, secondat de Herbert Weinfurter. Pe următoarele poziţii s-au situat Alin Chiseev, Marius Meresz şi Ion Nicolae.   La grupa schiorilor de peste 40 de ani, locul I i-a revenit lui Robert Laszlo, urmat de Zoltan Kiss şi Dan Bugarsky. În afara podiumului s-au clasat aici, în ordine, Florin Micota, Raul Gălan, Radu David şi Flavius Bogea. În sfârşit, secţiunea celor mai tineri concurenţi, cei ai grupei 30+,  a fost câştigată de Deian Sorescu.

Cele mai citite

Related Articles