Simona Halep merge mai departe la Transylvania Open! Gabriela Ruse i-a luat doar trei ghemuri

Simona Halep a defilat în faţa Gabrielei Ruse, în duelul românesc de la Transylvania Open. Favorita numărul 1 a turneului clujean s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2, după o oră şi 13 minute, informează Agerpres.

Ruse a început curajos şi a avut o minge de break în primul ghem, dar apoi Halep a dominat ostilităţile şi s-a desprins la 5-0, încheind primul set cu 6-1.

În actul secund, Ruse a câştigat primul ghem, dar Simona Halep a reuşit să ia ulterior trei ghemuri la rând. Ruse şi-a mai adjudecat un ghem, însă Halep şi-a demonstrat valoarea şi s-a impus cu 6-2.

Dacă Halep a încheiat cu şase aşi şi două duble greşeli, Ruse a avut şase duble greşeli şi procentaje net inferioare la punctele făcute cu ambele servicii. Ruse şi-a creat o sigură şansă de break, pe care Halep a anulat-o.

Halep şi-a asigurat un cec de 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA. Ea va juca în optimi contra rusoaicei Varvara Graceva (21 ani, 81 WTA).

La dublu, Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze (Georgia) s-au calificat în sferturi, după victoria cu 7-5, 6-2 în faţa perechii germane Mona Barthel/Anna-Lena Friedsam, în doar 62 de minute.

Bara şi partenera sa, care şi-au asigurat un cec de 2.300 de dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, vor juca în sferturi contra rusoaicelor Alena Fomina/Ekaterin Iaşina.

foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles