Horoscop 24 februarie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 24 februarie

Aspectele planetare de azi aduc optimism şi şansa, mai ales în chestiunile sentimentale. Este o zi bună pentru călătorii şi studii aprofundate. În general, este o zi sub semnul optimismului, dar depinde şi de configuraţia planetelor din astrograma natală a fiecăruia.

PEŞTI – Asupra relaţiei de suflet sau în familie se poate isca  o scurtă vijelie verbală. Reuşiţi să ieşiţi nevătămaţi sufleteşte din asemenea “furtună” doar dacă evitaţi împrejurările cu potenţial conflictual şi vă păstraţi obiectivitatea.

BERBEC – Neptun, proaspăt intrat în casa carierei, vă încurajează să vă urmăriţi în continuare idealurile. Acum aveţi  mai mult ca niciodată şanse să obţineţi importante satisfacţii profesionale, mai ales dacă vă practicaţi meseria din vocaţie.

TAUR – Azi veţi putea traversa o zi ieşită din tipare sau dacă reuşiţi să vă concentraţi pe partea plină a paharului, vă veţi convinge că aveţi de-a face cu situaţii complicate. Succesul nu este garantaţ dar măcar nu vă ocoleşte.

GEMENI – Multe vă pot deranja, dar la fel de multe motive aveţi  să nu daţi importanţă celor care nu fac altceva decât să piardă timpul şi să caute să-i impresioneze pe cei din jur. Astăzi oscilaţi între un optimism debordant şi un pesimism descurajator.

RAC – Aceşti nativi se vor confrunta cu  situaţii imprevizibile, iar acest lucru nu le displace în totalitate.  Astăzi nu faceţi altceva decât să adoraţi provocările .Toate abilităţile vă sunt testate la capacitate maximă.

LEU – Comunicaţi tot mai bine cu cei apropiaţi, iar schimbul de idei pe care-l aveţi devine în sfârşit productiv. Aveţi de câştigat destul de mult pe plan financiar în această perioadă, însă nu e cazul să aruncaţi cu banii pe fereastră.

FECIOARĂ – Nimeni nu vă  mai intră în graţii în ultima vreme iar irascibilitatea vă poate afecta relaţiile de orice fel. Nici la locul de muncă nu vă arătaţi prea încântaţi, motiv pentru care începeţi să trageţi ponoasele.

BALANŢĂ – Nu există pericolul să vă plictisiţi azi pentru că  provocările vin tăvălug peste dumneavoastră şi veţi fi nevoiti să găsiţi în regim de urgenţă soluţii ce trebuie implementate imediat.

SCORPION – Poate vă veţi trezi implicaţi vrând-nevrând în acţiuni publice sau care au de-a face cu un grup numeros de persoane. Vă veţi  bucura de popularitate datorită capacităţii dumneavoastră de-a empatiza cu cei din jur.

SĂGETATOR – Trebuie să vă împacaţi cu ideea că e posibil ca nimic să nu decurgă conform planurilor făcute deja. Aveţi două variante: ori vă resemnaţi, ori căutaţi alte soluţii adaptate problemelor ivite.

CAPRICORN – Întâmpinaţi obstacole la tot pasul, iar acest lucru vă va încetini ritmul alert de muncă de până acum. Preferabil este să nu încercaţi să înotaţi împotriva curentului. Culmea este că în ciuda problemelor cu care vă confruntaţi, situaţia financiară are şanse mari să se  îmbunătăţească.

VĂRSĂTOR – În ciuda aparenţelor, azi nu veţi pune sentimentele pe lista priorităţilor. Alte preocupări vă atrag atenţia în acest interval. Preferaţi să vă concentraţi mai mult pe activităţile care sunt în legătură direct cu profesia dimneavostră.

Cele mai citite

Related Articles