[AUDIO] Boșco Vișatovici, antrenorul de la Voința Lupac: îmi doresc din suflet ca echipa mea să se întoarcă cu punct sau puncte de la Craiova

1728

Echipa de fotbal din Liga a IV-a Caraș-Severin, Voința Lupac a pregătit intens meciul de baraj cu formatia Universitatea Craiova 2 pentru accederea în Liga a III-a.

”Tot lotul este apt de joc și o să facem tot ce putem pentru a ne întoarce cu puncte” a spus antrenorul cărășenilor, Bosco Vișatovici:

”Am avut o săptămână importantă, de pregătire. Am discutat foarte mult cu băieții despre importanța jocului, cu această echipă de tradiție. Trebuie să ne facem treaba în totalitate și sperăm că ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv. Băieții gândesc pozitiv, sunt motivați și dornici de un rezultat pozitiv. Probleme de lot nu avem, doar un singur jucător nu mai face parte din lotul nostru, Robert Covăsală. Restul lotului este apt 100% pentru jocul de duminică. Șansele sunt 50 % la 50%, care echipă va fi mai concentrată, aprigă, dornică, aceea va câștiga. Îmi doresc din suflet ca echipa mea să se întoarcă cu punct sau puncte de la Craiova”, a spus Boșco Vișatovici.   

Turul dublei confruntări dintre CS Universitatea 2 și Voința Lupac este programat duminică,16 mai de la ora 18.00, pe terenul formatiei din Banie, iar jocul retur se va disputa o săptămână mai târziu, la Lupac.