Şi profesorii copiază câteodată…

eliminatiCARAŞ-SEVERIN

Doi candidaţi din Caraş-Severin au fost eliminaţi de la proba scrisă a concursului de titularizare în învăţământ.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ioan Moatăr din cei 599 de profesori înscrişi, s-au prezentat 513, însă 71 s-au retras, nu au mai predat lucrările după ce au văzut subiectele.
Rezultatele se vor afişa în data de 5 august. Ce nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii inclusiv în 6 august, iar rezultatele finale vor fi afişate în 8 august.

TIMIŞ

2 profesori din Timiş au fost daţi afară din examenul de titularizare, pentru că au încercat să copieze. De asemenea, 177 din cele 1078 cadre didactice care s-au înscris, nu s-au prezentat la testare. Printre cei care au susţinut examenul se află şi 155 de profesori care au terminat facultatea chiar în acest an. Pentru a nu exista suspiciuni, lucrările se vor corecta la Cluj, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Târgovişte, Galaţi şi Iaşi, în funcţie de materie.

ARAD

10% din candidaţii la examenul de titularizare din Arad  nu s-au prezentat. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, au fost absenţi 80 de profesori din cei 847, însă alţi 44 s-au retras din sălile de examen după ce au văzut subiectele.
Cei 723 de dascăli rămaşi în cursă se luptă pe doar 136 de posturi complete titularizabile, la care se mai adaugă 30 de catedre incomplete. Pentru suplinitori, există 277 de posturi complete şi 686 incomplete, toate fiind cu o viabilitate mai mică de patru ani.

Cele mai citite

Related Articles