[FOTO-AUDIO] Ateliere inedite și campanii umanitare, inițiate de voluntarii de la Asociația Nevo Parudimos Reșița

127

Centrul de Tineret al Asociației Nevo Parudimos Reșița organizează în această perioadă o serie de activități. Una dintre ele a avut loc chiar în această săptămână. Este vorba despre Atelierul de decorare a turtei dulci, la care au luat parte adolescenți și copii din oraș. S-au putut bucura de activitățile din cadrul atelierului, ce le-a adus sărbătorile mai aproape.   

Voluntarii din cadrul Asociației Nevo Parudimos Reșița au încheiat în această săptămână Campania umanitară prin care au adunat jucării și articole vestimentare pentru a face sărbătorile mai frumoase unor copii, care provin din medii defavorizate.

Voluntarul italian, Martina Di Fiore, care activează la Asociația reșițeană a vorbit despre acțiunile din această perioadă:

”Campania fost începută săptămâna trecută și am reușit să adunăm foarte multe jucării și haine. Mulțumim tuturor celor care au donat toate acestea, au fost mult mai multe decât ne așteptam noi. Au donat persoane din Reșița, cele mai multe fiind donate de elevii de la Școala cu nr. 2 din municipiu.”   

Pachetele cu alimente și îmbrăcăminte vor ajunge la copiii nevoiași din zone precum: Dognecea, Ocna de Fier, cartierele reșițene Mociur, Câlnic și Dealu Mare.