Miloş Dănilă a revenit la conducerea DSP Caraş-Severin, însă nu va rămâne pe această funcţie pentru că a fost detaşat la Giurgiu!

În această dimineaţă, Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin anunţa că la conducerea instituţiei a revenit, prin Ordinul cu Nr.721\18.05.2020 Dănilă Miloş. Astfel, începând cu data de 15.05.2020, odată cu încetarea stării de urgenţă Miloş Dănilă a revenit în calitate de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică din judeţul Caraş-Severin.

În urmă cu câteva ore însă, Miloş Dănilă a fost informat că nu va rămâne director executiv în Caraş-Severin ci a fost detaşat la Giurgiu.

În urmă cu puţin timp am aflat că m-au detaşat la Giurgiu, nu ştiu exact pe ce perioadă, chiar nu cunosc alte detalii“, ne-a declarat Miloş Dănilă.

Directorul executiv al DSP Caraș-Severin, jr. Dănilă Miloș, a fost detașat pe funcția publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcție începând de mâine, 20.05.2020, potrivit referatului de stat al Secretarului de stat Horațiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătății cu nr. NT 2587/18.05.2020. detașarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al DSP CS, Daniel Botgros

Cine rămâne la conducerea DSP Caraş-Severin? Rămâne de văzut!

Cele mai citite

Related Articles