Reşiţa în era lucrărilor de alimentare cu apă şi canalizare. Atenţie şoferi: în cartierul Lunca Pomostului a început tăierea asfaltului!

Aquacaraș și Hidroconstrucția desfăşoară în prezent pe raza municipiului Reşiţa o serie de lucrări de canalizare şi alimentare cu apă, iar de astăzi şi până în toamnă (n.r. iulie-august-septembrie) pe unul dintre cele mai aglomerate tronsoane rutiere din oraşul de pe Bârzava, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, va fi suspendat traficul.

În cadrul Comitetului Consultativ de Dialog Social, convocat la sfârşitul săptămânii trecute la Prefectura judeţului, subprefectul Cătălin Hogea a cerut şefului serviciului implementare proiecte de la nivelul Societăţii Aquacaraş, Cosmin Irimia, să prezinte situaţia intervenţiilor şi a modalităţilor de finalizare:

În Reşiţa, în momentul de faţă, se lucrează, pe Gheorghe Şincai avem lucrări la canalizare, pe strada Codrului, deja au început să taie asfaltul pe A.I.Cuza, se va opri circulaţia şi o să fim în spatele antreprenorului să-l presăm să îşi facă treaba. Deocamdată se va circula doar prin Moroasa, în funcţie de cum vor evolua lucrurile s-ar putea să trebuiască să deschidem şi bulevardul. Din punct de vedere financiar s-au rezolvat lucrurile, decontările se fac la timp, în momentul de faţă nu există o problemă de finanţare, avem sprijinul Consiliului Judeţean şi vom încerca să stăm cât putem în spatele constructorilor să-i presăm să lucreze“.

Cosmin Irimia

Amintim că, Aquacaraș și Hidroconstrucția desfăşoară o lucrare pe fonduri europene, ce presupune schimbarea magistralei principale de apă pe aproximativ 50 de străzi, o investiţie în valoare de peste 50.000.000 de euro.   

Cele mai citite

Related Articles