Gimnastele de ritmică de la CSS Reșița, din nou pe podium. 17 medalii au obținut la Naționalele Școlare

557

Gimnastele de ritmică la CSS Reşiţa au obţinut rezultate foarte bune, în finala Campionatului Naţional Şcolar, desfăşurată zilele trecute la Baia Mare.

În total au obținut 5 locuri 1 cu echipa,ansamblu, Larisa Trebuian la cerc, Sofia Perneu la coardă și Issabel Ungureanu la panglică.

De asemenea reșițencele și-au adjudecat 7 locuri II :Daliana Făgăraș la categoria mica gimnastă, Larisa  Trebuian la individual și panglică categ a 4 a, Sofia Perneu la individual, Issabel Ungureanu la coardă, Dariana Condescu la cerc și junioara Cătălina Anghelina la panglică.

Au obținut și 5 medalii de bronz prin: Ana Mihalache la coardă, prin echipa formată din: Alexia Lațcu, Briana Birta, Nevena Vișatovici, Maria Făgăraș, Sofia Perneu la cerc, Issabel Ungureanu la individual compus la categoria a 4 a și Cătălina Anghelina la măciuci.

Au mai fost și 7 locuri 4 prin Larisa Ristea la minge și panglică, Cătălina Anghelina la coardă, Dariana Condescu la individual, Sofia Perneu și Issabel Ungureanu.

Locul  5 a fost obținut de Alexia Lașcu la coardă și individual, Briana Birta la minge, Rebeca Grădinaru la panglică, Cătălina Anghelina la minge, iar locul 6 de Ariana Timișan, Nevena Vișatovici, Maria Făgăraș, Larisa Trebuian la coardă și Larisa Ristea la individual.

Toate sportivele clubului CSS Reșița s-au clasat în primele 6 sportive.Sunt pregătite de antrenoarele Luminița Lațcu și Dana Tîrba.

”Deși am fost fără prea multe condiții, lipsindu-ne o sală a noastră, un covor specific, am reușit și ne-am mobilizat. Mulțumim pentru sprijin părinților, Clubului, Direcției județe Pentru Tineret și Sport și sponsorului Spalek”, a spus antrenoarea Luminița Lațcu.

sursa foto: Lumința Lațcu