[FOTO] Cu Adam Puslojić, în exclusivitate despre Nichita Stănescu, la Boema!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Cultura este al doilea și cel mai solid teritoriu al unei țări şi acest teritoriu este locuit de Nichita Hristea Stănescu, cel născut pe 31 martie 1933, în Ploiești, județul Prahova și izgonit de ultima sa respiraţie pe 13 decembrie 1983, ora, 2:10 pe veșnicia cuprinsă de acest teritoriu spre a o lumina cu limba şi literatura română.

În această seară,de la ora  22:15, în exclusivitate pentru Radio România Reșița , Adam Puslojić-prietenul de-o eternitate al marelui dispărut, Nichita Stănescu.
Vom rememora alături de distinsul nostru invitat cele mai frumoase momente petrecute alături de Nichita Stănescu fie la Belgrad, fie în România, vom călători pe calea lacrimii de o parte și de alta a Dunării.
„Condamnarea la prietenie este condamnarea la naștere… eu visez că sunt român”, mărturisește Adam Puslojić, cel care spune despre Nichita Stănescu că este „primul răstignit al poeziei române”.

Rămâneţi Acasă pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM ori 92,8FM, pentru a vă încărca sufletele cu verbul stănescian.
Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles