CSM Școlar Reșița nu s-a lăsat intimidată de Potaissa Turda

217
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CSM Școlar Reșița a ținut piept formației de Liga I , Potaissa Turda și a pierdut la un scor acceptabil, duminică 14 octombrie, pe teren propriu, în Cupa României la handbal masculin. Doar de 5 goluri a fost diferența dintre cele două, 27-22, cu formația care în acest an a câștigat Challenge Cup. Handbaliștii rosso-neri au evoluat cu următorul lot: Denis Domuta, Carlo Barbu (2), Deniss Kirsch, Dan Radosavlevici (1), Melen Claudiu, Antonio Gîrban, Paul Simulescu, Alex Boriceanu, Andreas Back, Raul Heimbach (5), Alexandru Vulpe (5), Răzvan Daia, Rareș Racoceanu, Eric Bărbuș și Eduard Belchite (9).

Așadar principalul marcator al reșițenilor este Eduard Belchite cu 9 goluri marcate în poarta ardelenilor.

Ilie Vaidasigan, principalul reșițenilor a afirmat la final de joc că și-au vândut scump pielea:

„Ne-am vândut scump pielea. Am întâlnit o echipă cu tradiție în Liga Națională, o echipă care se bate pentru câștigarea campionatului în Liga Zimbrilor. Am încercat să dăm tot ceea ce-i mai bun din noi pentru a demonstra tuturor din Reșița, dar și celor care ne contestă, că locul nostru este în Liga Națională. Asta ne dorim să realizăm. Publicul spectator a fost numeros la meci, chiar dacă exact atunci se desfășura întâlnirea de fotbal România – Serbia. Mai avem un drum lung până să ajungem în Liga Națională, dar eu sper că până în momentul în care vom ajunge la Turneul Final, să fim cu toții sănătoși”.

În clasamentul Diviziei A, Seria C, handbaliștii de la CSM Școlar Reșița ocupă prima poziție cu 9 puncte, iar în următorul joc vor evolua vineri, 19 octombrie, în deplasare, de la ora 17, împotriva echipei CS Universitar Politehnica Timișoara.

Cristina Corocan