CUPA HERCULES – un festival handbalistic, timp de trei zile, în orașul de pe Valea Cernei!

313

La Sala de sport ALEXANDRU DUICU din Băile Herculane se desfășoară în perioada 11 -13 mai cea de-a V-a ediție a Cupei HERCULES la handbal – fete, pentru echipele de junioare III. Startul competiției va fi dat vineri la ora 10.00, pentru ca de la ora 17.00 formațiile participante să desfășoare o paradă pe traseul Parcul Vicol – Zona Blocuri, iar duminică va avea loc festivitatea de premiere a echipelor prezente la această ediție a competiției.

Participă la ediția din acest a CUPEI HERCULES echipele : HC ARSENAL TĂURENI, CSM FĂGĂRAȘ, ACS TOROK RM. VÂLCEA, CSS DROBETA TURNU SEVERIN – două echipe, LPS BANATUL TIMIȘOARA – două echipe, ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA, CSS CARACAL, CSS VICTORIA NĂDLAC, CS SPORTING GHIMBAV BRAȘOV și ACS BĂILE HERCULANE.

Se va juca de dimineața până seara, vor fi 30 de meciuri, va fi un adevărat spectacol handbalistic în orașul Băile Herculane! Ne propunem ca fetele noastre să aibe cât mai multe meciuri și ne propunem să promovăm orașul Băile Herculane!, ne-a declarat prof. Toma Drăgoiu – organizatorul competiției.

Echipele participante vor premiate de către organizatori cu diplome, cupe și materiale sportive. Această ediție a CUPEI HERCULES este organizată de ACS Băile Herculane, cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Băile Herculane, în parteneriat cu Asociația Valea Cernei, partener media fiind Radio România Reșița.

Paul-Sever SMADU