Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit în somn, la vârsta de 31 de ani

Fundaşul internaţional italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a murit în somn, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din Udine. Echipa sa urma să joace duminică în Serie A, a anunţat clubul florentin de fotbal, citat de agențiile de presă, între care și Agerpres. Toate meciurile din Serie A, de duminică, au fost amânate.

Fiorentina este profund bulversată să anunţe decesul căpitanului Davide Astori după ce i s-a făcut rău subit‘, au scris reprezentanții echipei Fiorentina pe contul de Twitter al echipei.

Contactat de presă, un purtător de cuvânt al echipei a explicat că nu poate da explicaţii și așteaptă rezultatul autopsiei.

Presa face referire la un stop cardiac în timpul nopţii.

Cele şapte meciuri din Serie A din programul de duminică, între care și meciul Udinese – Fiorentina, au fost amânate.

Decesul lui Astori a fost anunţat pe ecranele stadionului, iar mai mulţi jucători, aflaţi la încălzire, au părăsit terenul către vestiare.

Format la AC Milan, Astori a purtat tricourile echipelor Cagliari şi AS Roma înainte de a se transfera la Fiorentina în 2015. El a jucat de 14 ori şi pentru Italia. Era căsătorit și avea o fetiță de patru ani.

Cele mai citite

Related Articles