Managerul Spitalului Municipal din Timişoara s-a alăturat campaniei umanitare “Muzică pentru Viaţă”!

Şi managerul Spitalului Municipal din Timişoara, medicul Olimpia Oprea s-a alăturat campaniei umanitare “Muzică pentru viaţă”, organizată de Radio România Reşiţa în parteneriat cu sprijinul organizaţiei Crucea Roşie, filiala Caraş-Severin. Copii care suferă de boli incurabile de la Centrul Cristian Şerban din Buziaş au nevoie în continuare de ajutor. În această unitate medicală se întâmplă minuni iar noi suntem norocoşi să avem o astfel de clinică în Banat şi nu altundeva, a precizat Olimpia Oprea.

“Orice mână de ajutor contează şi mă alătur şi eu acestei campanii şi încerc şi eu prin proiectele noastre, ale Spitalului Municipal din Timişoara să ajutăm să vină pe lume copii sănătoşi. Ţin să o felicit pe doamna profesor Margit Şerban, pe voi pe cei de la Radio Reşiţa pentru această iniţiativă. Doamna Margit este un om foarte implicat în ceea ce face şi este deosebit de important ceea ce a realizat acolo la Buziaş pentru aceşti copii care suferă de boli cronice. Cred că nimic în lumea asta nu e mai dureros decât să ai un copil care suferă de o boală care practic nu se va vindeca niciodată. Chiar dacă există contracte cu Casa de Asigurări banii nu sunt suficienţi, sunt foarte multe cazuri care necesită un tratament mult mai costisitor şi atunci acest gen de campanii ajută foarte mult”, ne-a declarat managerul cu suflet mare din Timişoara, Olimpia Oprea.

Campania Umanitară “Muzică pentru Viaţă” continuã până în 23 decembrie. Nu mai sta pe gânduri vino şi donează din puţinul tău la Căsuţa de Sticlă din Parcul Tricolorului. Poţi dona şi în conturile afişate pe radioresita.ro!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles