Postul de manager al Spitalului Judeţean din Timişoara a fost scos la concurs!

Postul de manager al celui mai mare spital din vestul ţării a fost scos la concurs. Cei interesaţi să ocupe funcţia de conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara îşi pot depune dosarele până în 4 decembrie, inclusiv, la secretariatul unităţii medicale.

Marius Craina, actualul manager al unităţii medicale nu exclude posibilitatea de a participa din nou la acest concurs pentru a continua proiectele şi investiţiile începute în mandatul său:

“Primele discuţii le-am avut deja cu colegii mei. Noi am colaborat excepţional şi vreau cu toţi şefii de secţii, cu personalul administrativ, cu cei care mi-au fost alături să mă consult în legătură cu participarea mea la concurs. Pentru mine a fost o perioadă extraordinară, a fost o mândrie să conduc acest spital dar doresc să le cer părerea în legătură cu acest subiect şi decizia le aparţine în totalitate. Nu exclud varianta de a participa la concurs dar totul depinde de ce hotărăsc colegii mei”, a precizat medicul ginecolog Marius Craina.

Concursul se desfăşoară în două etape: în data de 5 decembrie este verificată îndeplinirea de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurş care este o etapă eliminatorie, iar în data de 19 decembrie sunt susţinute public proiectele de management ale candidaţilor.

La concurs pot participa cetăţenii care cunosc limba română, sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii, sau sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată, nu au fost condamnate pentru săvârşirea unei infracţiuni, sunt apte din punct de vedere medical.

Daiana Roşca

 

Cele mai citite

Related Articles