Caransebeșul se pregătește pentru Gugulan Rock Festival

214

Asociația Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeș și Casa de Cultură “George Suru” organizează în perioada 4-6 august 2017 a IV-a ediție a festivalului de muzică ăn aer liber Gugulan Rock.

Spre deosebire de anii trecuți, această ediție va avea loc în parcul Teiuș, mai exact în incinta stadionului. Acolo vor fi amenajate și locuri de campare.

Anul acesta aduce pe scena festivalului mai multe nume sonore, printre care se numără DIABOLICAL, care se află în topul formatiilor metal din Suedia și ANGERSEED, cea mai în formă trupă de Death Metal din Ungaria.

ALTAR, una dintre cele mai importante titulaturi autohtone de metal/rock, cu peste 20 de ani de activitate promite un show incendiar pentru iubitorii muzicii rock. Un alt nume mare a trupelor Tribut din Romania va fi prezent la Gugulan Rock Festival, SPEAK FLOYD. Cu o revenire spectaculoasă în underground, SYN ZE SASE TRI va concerta pentru prima dată în Țara Gugulanilor.

Au mai confirmat prezența, încă unsprezece  formatii din România: SEVEN (ClujNapoca), UntholdFaith (Carei), Indefiance (Arad), KaGaiaAn (București), Arahna (Dragășani), Grimegod (Arad), Warhanger (București), GAV (Cluj Napoca),Kultika(Timișoara),Reverse the Moment(Oradea), Focul Viu (București).

Locul desfașurării festivalului oferă iubitorilor de drumeții acces la mai multe trasee marcate din zona munților Semenic și Țarcu sau, celor pasionati de istorie, posibilitatea vizitării ruinelor așezării romane de la Tibiscum.

Cei care preferă să își aseze cortul în spațiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziție o zonă amenajată pentru servirea mesei,dușuri și toalete.

Stadionul, în incinta căruia se va desfășura festivalul, se află la 25 de minute de mers pe jos de centrul Caransebeșului, dar vor exista și microbuze care vor face legătura între centru și cartierul Teiuș.