Vacanță cu vouchere pe Valea Cernei!

64

Turiştii care beneficiază de vouchere de vacanţă pot alege în acest sezon estival staţiunea de pe Valea Cernei în unităţile turistice care acceptă aceste vouchere.

“Am început o campanie în acest sens şi vrem să le spunem turiştilor că pot să-şi aducă voucherele de vacanţă aici! Am început să operăm cu aceste vouchere şi cu siguranţă în momentul în care acestea vor fi date şi la bugetari, cererea va fi mult mai mare! Deja avem solicitări şi lucrăm pe ele în acest sens!”, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

Deţinătorii voucherelor de vacanţă beneficiază de toată gama de servicii, fie că e vorba despre facilităţi pentru tratament fie de partea de spa sau servicii de restaurant, toate fiind incluse în aceste vouchere.

“Cu siguranţă şi turiştii cu vouchere vor căuta Valea Cernei, deja avem multe solicitări, adică oamenii se interesează dacă pot să-şi aducă vouchere aici şi suntem convinşi că dacă în timpului anului vin şi solicită aceste locaţii, le va fi mult mai simplu având aceste vouchere!”, ne-a mărturistit Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU