Atac cu spray lacrimogen pe aleea Constructorilor

363
Sabre Pepper Spray, Making men cry since 1975

Un tânăr de 21 de ani, din Reşiţa riscă să facă închisoare, fiind acuzat de tâlhărie calificată. La sfârşitul săptămânii trecute, acesta a acostat un alt tânăr într-o scară de bloc şi cu ajutorul unui spray lacrimogen, i-a sustras telefonul mobil. Infracţiunea a fost comisă la miezul nopţii, într-un imobil de pe aleea Constructorilor, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ:

„La data de 5 mai, în jurul orei 00.37, bănuitul ar fi pătruns într-o scară de bloc din Reșița și prin pulverizare cu spray lacrimogen, i-ar fi sustras unui tânăr un telefon mobil, după care ar fi fugit. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat și i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”.

Agresorul şi-a petrecut noaptea în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin, iar astăzi va fi prezentat magistraților Judecătoriei Reșița pentru dispunerea măsurilor legale. Telefonul mobil în valoare de aproape 3 mii de lei a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului, a mai precizat Cecilia Dăneţ.

(Sebastian Dragomir)