Întoarcerea la APĂ – în stațiunea Băile Herculane!

165

În stațiunea Băile Herculane se va desfășura în perioada 7-9 aprilie conferința națională cu tema ÎNTOARCEREA LA APĂ – CORP, MINTE ȘI SPIRIT, manifestare care a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție, evenimentul înscriindu-se în seria de conferințe anuale organizate de Asociația PRO TURISM BĂILE HERCULANE și care va fi găzduit de Diana Resort.

Și-au anunțat participarea peste 100 de personalități din domeniul turismului și sănătății, atât din țară, cât și din străinătate, între care oameni de turism și jurnaliști din Spania, Serbia, Bulgaria și Cehia, care vor dezbate posibilitățile de dezvoltare turistică a stațiunii de pe Valea Cernei.

Această ediție a conferinței este dedicată sănătății pe care turiștii o obțin de milenii în Băile Herculane, despre noile facilități și drumul spre dezvoltare al stațiunii. Pe lângă sesiunea de discursuri, oaspeții conferinței vor merge într-un tur al stațiunii și pot opta pentru sesiuni de spa, trasee montane sau sport, pentru a avea o experiență completă a ceea ce înseamnă stațiunea Băile Herculane.

Paul-Sever Smadu