Previziunile astrale pentru 22 ianuarie:

Sextilul Soarelui cu Luna sporeste creativitatea si favorizeaza imaginatia creatoare. Este momentul sa va puneti in valoare talentele artistice de care dispuneti. Intr-o astfel de zi nu este indicat sa luati decizii importante, mai ales in domeniul financiar.

Varsator

Te-ai putea face remarcat in plan profesional printr-un simt aparte al infruntarii si competitiei, printr-o ambitie feroce ori fierbinti aspiratii de pionierat. Iti displace probabil ca altii sa se amestece in treburile tale, iti displac regulile de lucru impuse, vrei maxima libertate de miscare si control. Poate ca atitudinea ta nu deranjeaza daca vei sti sa-i convingi pe altii, prin iscusinta vorbelor, ca dreptatea e de partea ta.

Pesti

Poti simti nevoia azi sa-ti arati forta, esti tentat sa apelezi la un mod de confruntare directa destul aprig, sa-ti umilesti adversarii de afaceri. In ciuda violentei, banii nu vin, dat fiind faptul ca dau rezultate mai degraba diplomatia si strategiile financiare atent gandite. In viata privata insa poti fi un partener comod, care stie sa rezolve lucrurile intr-un fel elegant si placut. Vestile bune fac referire si la starea de sanatate.

Berbec

Esti atras intr-o alianta care nu te onoreaza, alaturi de un grup de persoane care prefera sa barfeasca si sa raspandeasca vorbe vrute si nevrute, in loc sa aprecieze partea buna a lucrurilor. Tu nu esti genul: tie iti place sinceritatea, adevarul, ai o viziune pozitiva asupra lucrurilor si oamenilor, deci a te cobori la nivelul acestui joc de culise nu te reprezinta. Chiar daca, in situatia de fata, a participa si tu la barfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenta, fara a te lasa atras in energiile lor negative. Tu consideri ca nimeni nu are dreptul sa judece pe altul fara sa cunoasca situatia, de aceea doar asculti, nu emiti si opinii!

Taur

Numai de propriile tale actiuni depinde succesul spre care te indrepti, ca atare asuma-ti complet ceea ce vrei sa faci! Daca tot ai facut o alegere, fii sigur ca e cea mai buna pentru tine in momentul de fata si mergi in sensul acela! Fii constient ca asa cum iti asterni asa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capat la altul. Daca nu ajungi acolo unde ai sperat, nu incerca sa dai vina pe altii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cat pornesti pe acest drum cu mai multa incredere in tine, cu atat sansele de reusita sunt mai mari. Nu te gandi la piedici, limite sau neputinta: daca vrei, poti!

Gemeni

Tu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. S-au adunat in jurul tau persoane nervoase, incarcate negativ, care nu au nici un fel de vorba buna fata de restul lumii, si incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica. Tine-i la distanta, nu le da satisfactie, pentru ca acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsa in gesturi, cuvinte, intentii, judecati. Cu cat ii privesti mai detasat si cu mai multa toleranta, cu atat demonstrezi ca cel mai matur, dintre toti, esti tu, pentru ca nu te cobori la nivelul lor oribil de a trata lumea.

Rac

Nu te tine cu dintii de niste principii, scrise sau nescrise, care iti reduc libertatea de a mai incerca si alte variante decat cele dictate de cei puternici. Chiar daca te afli intr-un mediu influentat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente in care trebuie sa te revolti impotriva acestor principii restrictive si sa te eliberezi! Imagineaza-ti ca tocmai ai pornit o revolutie personala cu scopul de a-ti recupera drepturile si de a incepe o viata mai buna. Nu mai poti tolera un regim limitativ si rigid, tu esti cu un pas inaintea tuturor si vezi ca se poate si altfel. Descatuseaza-te de sub dictatura!

Leu

Nu te mai supune atator restrictii si limitari! Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe. Ai vazut deja ca daca nu-ti permiti diverse actiuni ci te supui unor limitari foarte dure (de timp, de alimentatie, de gandire, de miscare, de alegere), nu faci decat sa generezi mari frustrari in interiorul tau. A nu-ti da voie sa faci ba una, ba alta, nu e decat o incercare de a-ti tine sub control viata, cand tu ai inaintea ta perspective imense care merita incercare. Renunta la nu e voie, la interdictii si usi blocate, si bucura-te de paleta larga de optiuni.

Fecioara

Iti sunt recunoscute talentele in domeniul comunicarii, dar azi poti excela in tot ce este legat de scris. Nimeni nu te intrece cand te asezi la computer si scrii rapid texte din orice domeniu, dar azi parca ti se sufla in casca ce sa scrii! E o inspiratie divina care nici tu nu stii de ce este alimentata, dar cuvintele vin cu o usurinta incredibila. Ai putea avea succes maxim daca munca ta implica acest gen de comunicare, deci pune mana si scrie acel mesaj care te poate pune mai bine in valoare. De exemplu o lucrare scrisa sau publicata prin care te remarci in fata lumii, sau pur si simplu depui undeva o cerere scrisa care se va solutiona mult mai repede, semn ca ai turnat in acele cuvinte un dram de noroc. Foloseste acest talent!

Balanta

Daca un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie sa-l privesti ca pe un capat de drum, ci ca pe o provocare spre etapa urmatoare. Ia o pauza si incearca sa intelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experienta acumulata pentru a trece la nivelul urmator. Priveste inapoi cu recunostinta, pentru ca ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face fata cu succes. Chiar daca nu ai ajuns exact la scopul propus initial, cu siguranta ai ajuns la un nivel folositor pe care il vei putea duce mai departe. Ai incredere ca tot ce ai construit pana acum are un rol in viata ta de acum incolo, pentru ca nimic nu e intamplator.

Scorpion

E de asteptat sa nu renunti azi, sa perseverezi sa-ti aduci visele la viata. Te afli probabil intr-o stare de efervescenta fizica, doresti sa te faci remarcat si sa castigi admiratia celorlalti. Acasa poti fi un sprijin de nadejde pentru ai tai, poti triumfa in gospodarie cu indemanari care te surprind pana si pe tine. Ai parte de un triumf asupra ta, te imblanzesti si obtii controlul asupra unor sentimente nabadaioase.

Sagetator

Astazi poti fi nevoit sa te calesti din punct de vedere financiar. Probabil ca te poti afla in situatia de a invata sa rabzi, de a accepta o serie de privatiuni materiale, de a infrunta cu stoicism si rabdare niste lipsurile banesti. Poate fi necesar sa te supui unor conditii mai modeste si mai vitrege de trai, poti sa experimentezi lipsa unui confort material. Se cere rabdare, staruinta si stapanire de sine.

Capricorn

Astazi te afli probabil intr-o pasa energica si de buna dispozitie, te simti bine in mijlocul familiei si al celor apropiati, respecti probabil reguli de convietuire instituite de parinti fara sa ridici prea multe obiectii, fara sa comentezi. In amor pot interveni momente de tensiune si neintelegere, de plictis sau frustrare, poate fi vremea unor reglari de conturi, destul de energice si de explozive.