Focuri de armă în Valea Jiului pentru a alunga hoţii, care au atacat un tren cu huilă

Un agent de pază a primit îngrijiri medicale la spitalul din municipiul Vulcan după ce a fost lovit cu o piatră de hoţii de cărbune care au încercat să fure huila din vagoanele unui tren aflat în zona staţiei Coroiesti-Vulcan.

Aici se formează garniturile care pleacă spre termocentralele Mintia şi Paroşeni, iar staţia CFR este frecvent atacată de hoţi. Agenţii care aveau ca misiune asigurarea pazei pentru vagoanele trenului de marfă, au fost nevoiţi să traga 11 focuri de armă, fără să rănească însă pe cineva. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de furt şi loviri sau alte violenţe, iar în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii structurii de Transporturi Feroviare au reuşit să îl identifice pe unul dintre prezumtivii autori, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Suspectul a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Petroşani care au dispus arestarea preventivă pentru  30 de zile.

FOTO: Focus Energetic

Cele mai citite

Related Articles