Medicul Pavel Chirilă: Cei care donează nu fac un bine doar oamenilor din generaţia lor, deoarece clinica Nera rămâne

Singura clinică de recuperare oncologică din România, locul unde bolnavii de cancer vor avea o nouă şansă la viaţă îşi va deschide porţile în vara anului viitor.

Centrul va fi de tip rezidenţial, cu 42 de saloane şi se va îngriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale. Medicul Pavel Chirilă spune că în momentul de faţă au fost finalizate cele patru pavilioane, mai trebuie construite saloanele. Fiecare salon va avea câte un pat, iar bolnavii de cancer vor beneficia de o cură de 15 zile.

Medicul Pavel Chirilă a ţinut să mulţumească celor care au întins o mână de ajutor pentru bolnavii de cancer, precizând că cei care donează nu fac un bine doar oamenilor din generaţia lor, deoarece această clinică rămâne.

Campania umanitară Muzică pentru viaţă derulată de Radio Reşiţa şi Crucea Roşie continuă până în ajunul Crăciunului în centrul civic, la “Căsuţa de sticlă”. Astăzi de la ora 18.00 pe scena amplasată în Piaţa 1 Decembrie vor evolua solistele de muzică populară Gabi Zaharia şi Andreea Miroşu, dar şi actriţa Roxana Olşanschi. Seara va fi încheiată de Cristi Iakab and The Road Band.

Cele mai citite

Related Articles