[AUDIO] Investiţiile în fântâni arteziene, amânate până la primăvară

fantani-arteziene

Din cauza lipsei de fonduri, municipalitatea reşiţeană a renunţat la unele dintre proiectele pe care le-a avut în plan de la începutul anului, printre acestea numărându-se şi amenajarea a trei noi fântâni arteziene pe raza urbei. Ca urmare a lipsei de surse bugetare atrase şi a partenerilor, cele care au fost prevăzute a fi executate în municipiul Reşiţa nu vor mai fi realizate anul acesta, urmând a fi cuprinse în bugetul pe anul viitor.

Zonele unde vor fi construite, la primăvară, cele trei fântâni arteziene sunt: Victoria – Piaţa Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei, Universalul Vechi – pe spaţiul fostei toalete publice şi Parcul “Bernard Andrei” din cartierul Stavila, valoarea totală a investiţiei situându-se la aproximativ 180.000 de lei, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa, Roxana Topală. Celelalte fântâni arteziene, cât şi fântâna cinetică din Centrul Civic al municipiului au fost reabilitate şi au dispus, anul acesta de ample lucrări de întreţinere şi reparaţii.

2 COMENTARII

  1. Ce fântâna frumoasa – dar si mai frumos e peisajul din jurul fântânei. Asa se pune ân valoare un lucru frumos (ma refer la blocurile din jur)!

    • fotografiile care însoţesc articolele sunt cu titlu informativ! oricum, mulţumim pentru critică…

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles