Previziunile astrale pentru 17 iunie:

Conjunctia Luna-Marte favorizeaza schimbarile bruste si neplacute si escaladarea unor dispute pornite din nimic. De asemenea, genereaza o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiti calm si rezervat si evitati discutiile in contradictoriu!

Gemeni

Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni! Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.

Rac

Prea pui la suflet orice gluma proasta sau orice cuvant aruncat aiurea de un prieten care nu-si da seama ce simti. Sunt vorbe fara rost, nici nu ar merita atentia, dar te prind intr-un moment sensibil cand orice fleac te deranjeaza. Ba chiar ai tendinta de a te considera pe toate u n front personal, cand de fapt nu e altceva decat o banala replica ce se dorea a fi amuzanta. Cum umorul nu prea te caracterizeaza azi, ai tendinta de a reactiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, in loc sa-i raspunzi celuilalt cu aceeasi arma!

Leu

Daca ii ai pe cei dragi alaturi, esti cel mai puternic om din lume! Iti extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranta partenerului, din acceptarea lor neconditionata, si acelasi lucru il oferi si tu inzecit inapoi. Exista o buna cooperare in cadrul familiei si nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fiti alaturi la tot ce aveti de facut. Faceti planuri de viitor la care fiecare isi aduce contributia cu entuziasm si optimism, si cat timp sunteti alaturi, umar la umar, nimic nu va poate opri din elan. Impreuna sunteti o forta de neinvins!

Fecioara

Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfect esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos? Incepe sa te apreciezi tu insuti mai mult asa cum esti si aceasta se va oglindi si in felul in care te respecta ceilalti.

Balanta

Contactul cu reprezentantii puterii (cu un parinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un sef aspru) este dificil si iti da numai motive de nemultumire de cate ori te adresezi lor. Bati cu oarecare smerenie si teama la poarta lor, ca la un for suprem de la care astepti un raspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine in forma pe care ai fi sperat-o. Esti dezamagit, avand impresia ca nu ai nici un drept, ci numai obligatii, dar, de data aceasta, trebuie sa te supui lor umil, daca vrei sa obtii totusi ceea ce astepti de la acestia. Au niste conditii mai dure, pe care trebuie sa le respecti, altfel, in loc de un raspuns favorabil, vei primi o usa trantita in nas.

Scorpion

Oboseala isi lasa amprenta pe activitatile zilei, pentru ca nu prea dai randament in ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inima sa te apuci de treaba si refuzi orice invitatie de a colabora la reusita planurilor incepute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi si, cu asemenea atitudine negativista, e greu de crezut ca vei ajunge totusi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determina sa fii atat de reticent si sa mai astepti o vreme, inainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia ca ceilalti vor sa profite de tine si, usor egoist, stai pe margine ca sa-ti cruti energia. De ce s-o consumi pentru ei?

Sagetator

Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua si palpitanta, iar cooperarea merge struna. Cand ai asemenea anturaj alaturi, simti ca esti capabil de orice, parca ai aripi si toate evolueaza intr-un ritm sustinut catre scopul cel mai inalt. Cand ai alaturi echipa de oameni potrivita pentru ceea ce ti-ai propus, nimic nu te opreste si ai forta necesara chiar si pentru cele mai dificile confruntari. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie sa profiti de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te sustine.

Capricorn

In cursul diminetii, colaborarea cu un partener de afaceri va da dureri de cap. Totul porneste de la bani: se pare ca nu va intelegeti in legatura cu o investitie. Va sfatuim sa evitati disputele si sa cautati o solutie comuna. Daca reusiti sa evitati o cearta, perspectivele afacerii sunt foarte bune.

Varsator

Te-ai putut baza o perioada pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup si suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iata ca orice relatie ajunge, totusi, si la un sfarsit. E vremea sa pui punct acestei asocieri din care ai avut si tu multe de castigat si de invatat, dar de acum fiecare merge pe drumul sau, privind cu recunostinta la ceea ce ati construit impreuna. Nimic nu e vesnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice forma ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai facut parte, de aceea azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la cineva care ti-a stat, o perioada, alaturi cu sinceritate si dorinta de a te ajuta. Probabil iti va lipsi, dar trebuie sa te descurci si singur.

Pesti

Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te sustin, care te incurajeaza cu vorbe frumoase, si faci tot posibilul ca sa nu-i dezamagesti. Stii ca si ei ofera mult, dar si ei asteapta enorm de la tine. La gesturile lor de afectiune, de prietenie, de sustinere ai si tu multe de oferit in schimb. Te simti bine cand esti incurajat de oameni care cred in tine, de aceea descoperi cat de puternic devii cand ai pe cei dragi alaturi. Ei te imping de la spate iar tu, inapoi, le dai tot ce sta in puterea ta.

Berbec

De unde nici nu te astepti, primesti exact solutia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corecta a unor lucruri. O consideri o rezolvare justa dupa ce, o vreme, te-ai simtit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par sa se calmeze in jurul tau si ai din nou motive de multumire. Traiesti mereu cu speranta ca fiecare primeste ceea ce merita, ca atare raspunsul pe care-l primesti azi de la viata este just, ca rasplata pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sanctiune, nu trebuie sa reactionezi agresiv, ci inseamna ca o meriti si ai ceva de invatat din asta!

Taur
Daca stai si te complaci intr-o zona terna in care nu se mai schimba nimic fara a-ti pune imaginatia la treaba, fii sigur ca totul se va transforma intr-o confortabila banalitate. Nu esti tu genul de om care se lasa furat de lene si dezinteres, asa cum te influenteaza unii din jurul tau mult prea comozi sa faca ceva cu viata lor, ca atare scoate la lumina gandurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru ca tu ai un bagaj imens de resurse. Alunga-i din viata ta pe cei care te trag inapoi in loc sa te lase sa urci si incepe sa cladesti cu incredere ce ai in minte.