[AUDIO] Semnal de alarmă: echipa de seniori Handbal Club Adrian Petrea dorește să se mute în alt oraș!

Echipa de seniori Handbal Club Adrian Petrea Reşiţa caută un oraş în care să evolueze. După cum a afirmat astăzi, chiar antrenorul Adrian Petrea, formația îşi doreşte mai multe posibilităti financiare, şi pentru aceasta trebuie să se implice în susținerea clubului și alte părți în afară de domeniul privat.

”Căutăm un oraş, în care oamenii sunt dispuşi să investească în handbal. Şi sunt în România posibilităţi, administraţii care doresc să se alăture proiectului nostru. Este doar un semnal de alarmă pentru cei din Reşiţa, dar aceasta nu înseamnă că sigur vom pleca, dacă vom găsi înţelegere aici, a mai spus Adrian Petrea. Noi în statul echipei de handbal suntem HC Adrian Petrea. Noi asociem numele Reșița fiindcă ne desfășurăm activitatea aici. Referitor la echipele de juniorii va exista o discuție, dacă vor rămâne aici sau merg cu seniorii în altă parte. Noi ne dorim să facem spectacol, să avem rezultate, să ajungem în Final Four-ul Cupei României, să jucăm într-o cupă europeană. Nu vrem să ajungem să-i dezamăgim pe reșițeni, să jucăm meciuri pentru evitarea retrogradării”.

Echipa HC Club Adrian Petrea va evolua joi, 12 mai, de la ora 17.00, pe teren propriu, în Play-Off-ul Ligii Naționale Masculine pentru locurile 5-8 din clasament.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles