[AUDIO] Judeţul Caraş-Severin în atenţia Agenției Naționale pentru Protecția Mediului

Director nou la Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin.

Este vorba de Mihai Cepeha, cel care a ocupat până săptămâna trecută funcția de director al Agenției pentru Protecția Mediului Timiș. Decizia a fost luată recent de președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Toma Florin Petcu pentru a rezolva situația din județul vecin, unde instituţia avea doi directori: Mihai Cepeha, care și-a obținut prin concurs funcția și Gabriela Lambrino, care și-a câștigat în instanță dreptul de a reveni pe postul pe care l-a ocupat până în 2012.

Reamintim că, fotoliul de director al Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin a fost ocupat de nu mai puțin de trei persoane într-un singur an. Este vorba de actualul subprefect Sebastian Purec, Corina Neli Pricope din cadrul APM Bacău şi Marius Vodiță, inspector în cadrul APM Reşiţa.

Mihai Cepeha a fost numit la conducerea APM Caraș-Severin prin detașare, pentru o perioadă de 6 luni.

Reporterul Radio Reşiţa, Hardy Cvoica, a stat de vorbă cu noul director executiv şi a aflat care-i sunt priorităţile:

6 COMENTARII

  1. Oare aceasta mult slavita protectie a mediului merge atat de departe incat interzice celor de la drumuri sa taie mizeria crescuta pe marginea soselelor(daca mai pot fi numite asa) si ne lasa sa ne zgaraiem masinile cand ciculam???

      • Pe unde trebuie sa circulam sunt cratere ca pe luna, mai incercam si noi sa le ferim si de aceea tragem spre dreapta nu de placere!

      • de craterele din drum nu se ocupă Agenţia pentru Protecţia Mediului, din câte ştiu, ci primăria…

  2. Directorul asta nu stie ca este angajat de Ministerul Mediului, APELOR si Padurilor… el se crede in ministerul agriculturii 😀

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles