Pentru fotoliul de primar al municipiului Caransebeş, Ilie Iova părăseşte PNL-ul

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ilie Iova, îşi doreşte atât de mult să ajungă primar la Caransebeş încât a schimbat barca politică, deşi încă nu a renunţat la calitatea de membru PNL.

Ilie Iova  a afirmat astăzi că a dorit să aibe şanse maxime de reuşită, aşa că a ales sprijinul PSD:

“Am purtat discuţii cu toate celelalte formaţiuni politice care mi-au propus să candidez pentru dânsele însă am dorit ca atunci când particip la o asemenea competiţie, pentru că eu o consider competiţie nu luptă, să am maximum de şanse pentru a câştiga primăria municipiului Caransebeş. Am ajuns la un acord cu PSD-ul prin care dânşii mă sprijină la primăria municipiului Caransebeş şi eu prin umila mea activitate pe care am desfăşurat-o la Consiliul Judeţean, să-i ajut la Consiliul Judeţean în a obţine cât mai multe mandate”.

Pentru a putea candida în alegerile locale , Ilie Iova trebuie să renunţe până la sfârşitul lunii viitoare la mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean . În acest fel, forul administrativ judeţean ar putea rămâne fără conducere operativă, dat fiind că preşedintele este în concediu medical, iar un al doilea vicepreşedinte încă nu a fost ales.

Daniela Tudor

Foto: ARHIVA

Cele mai citite

Related Articles