[AUDIO] Un alt primar din Caraş -Severin câştigă procesul prin care cere anularea ordinului privind încetarea mandatului

borduz ioan

Primarul comunei Fârliug, Ion Borduz, eliberat din funcţie după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, a atacat în instanţă decizia de încetare a mandatului şi a câştigat vineri, 29 mai, la Tribunalul Caraş Severin procesul prin care cerea anularea ordinului prefectului privind încetarea mandatului. Contactat telefonic, Ion Borduz a declarat în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa:

Găsit vinovat pentru deturnare de fonduri europene de Curtea de Apel Timişoara, primarul si-a asumat vina, dar a precizat că a folosit banii în interesul comunitatii, mai exact a construit un acoperis la piaţa din localitatea Dezesti, chiar dacă nu era prevăzut în proiectul initial. Vă reamintim că în aceeasi situaţie s-au aflat şi primarul comunei Prigor, Pavel Verindeanu şi primarul comunei Zăvoi, Ion Scorobete. Instanţa le-a dat şi lor câstig de cauză, drept pentru care cei doi au rămas primari.

(Valentina Adam)

Cele mai citite

Related Articles